Logo Institut del Teatre

Barcelona a escena: els autors catalans aterren a París

Comparteix

2.4.2018

Barcelona en scene

Entre el 4 i el 19 d’abril la ciutat de París acollirà Barcelone en scène, un festival de teatre on es mostraran diverses peces de dramaturgs catalans contemporanis.

Aquest festival neix com a contrapartida al Festival de Teatre en Francès a Barcelona, una iniciativa impulsada per Mathilde Mottier i François Vila, directors de la companyia Mise en Lumière de París, que va néixer el 2017 amb la col·laboració, entre altres espais, de l’Institut del Teatre.

Després de la bona acollida de la primera edició, el Festival,  a instància de l’Institut del Teatre, es va plantejar fer a l’invers i portar alguns dels autors catalans a París.

La programació de la primera edició de Barcelona en scène, triada amb la complicitat de l’Institut del Teatre, portarà durant les primeres setmanes de l’abril les obres Búfals, de Pau Miró; Història, de Jan Vilanova i El principi d’Arquímedes, de Josep M Miró, que es podran veure, traduïdes al francès, al Théatre 13- Seine i altres sales de la ciutat de París. També es faran les lectures de Niu, de Marc Garcia Coté; Snorkel, d’Albert Boronat i Après moi, le déluge, de Lluïsa Conillé.

L’autor i director Sergi Belbel oferirà una Master Class a París i també es faran xerrades amb la presència dels autors i els traductors de les obres.

Podeu trobar tota la informació a la web del festival .


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x