Logo Institut del Teatre

Rècord de participants en les sessions formatives del projecte Dansa en Xarxa

Comparteix

9.3.2018

Alumnes CPD

La quarta edició del projecte de formació Dansa en Xarxa ha conclòs amb un rècord de participants. Han estat prop de 800 els ballarins i ballarines d’a partir de 8 anys que han assistit en alguna de les sessions formatives i masterclass de dansa dutes a terme entre octubre de 2017 i març de 2018. L’elevat nombre de participants evidencia la importància d’aquestes sessions de formació, les quals són molt ben rebudes pels joves ballarins i ballarines que aspiren a entrar al Conservatori Professional de Dansa (CPD). De fet, entre el 70 i 80% dels alumnes que accedeixen al CPD han passat prèviament per alguna edició del Dansa en Xarxa.

En concret, en les sessions formatives per especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola del Dansa en Xarxa que es van fer els dissabtes 17 i 24 de febrer i 3 de març a la seu de l’Institut del Teatre de Barcelona, van participar més de 430 ballarins i ballarines. Aquestes sessions, totalment gratuïtes, van permetre els nois i noies aprofundir en els estudis de dansa i fer un simulacre de prova de nivell amb l’objectiu de conèixer els seus punts forts i febles de cara a superar les proves d’accés al Conservatori Professional de Dansa. D’altra banda, en la primera fase del programa Dansa en Xarxa que es va realitzar entre els mesos d’octubre i novembre i va consistir en cinc masterclass de les tres especialitats de dansa a Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona, van participar prop de 350 alumnes de 38 escoles de dansa de Catalunya.

Dansa en Xarxa és un programa que pretén afavorir la comunicació i la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre i les escoles de dansa del país. El programa es duu a terme de setembre a juliol amb diverses activitats adreçades tant als alumnes que volen aprofundir en els estudis de dansa com als docents de les escoles.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x