Logo Institut del Teatre

IT Dansa actua al Teatre Auditori de Sant Cugat del 13 al 17 de febrer

Comparteix

7.2.2018

IT Dansa a l'Auditori Sant Cugat 2018

IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre, actuarà del 13 al 17 de febrer a l’escenari del Teatre Auditori de Sant Cugat per presentar un espectacle adreçat al públic familiar. Del dimarts 13 al divendres 16 de febrer, a les 11 h, es faran funcions escolars incloses en el marc de la programació d’El Petit Liceu, cicle impulsat pel Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu d’apropar els més petits al món del teatre, la dansa i l’òpera. D’altra banda, el dissabte 17 de febrer, a les 18 h, es farà una altra funció fora del cicle infantil. Les entrades es poden adquirir aquí.

En concret, els ballarins i ballarines d’IT Dansa interpretaran coreografies de tres noms importants de l’escena internacional com són Jirí Kylián, Rafael Bonachela i Alexander Ekman. Les peces que es podran veure són Sechs Tänze, Naked thoughts, i Whim. Totes tres configuren un espectacle que uneix la tècnica, la poesia, la interpretació i, sobretot, que transmet molta energia i humor.

  • Naked thoughts, de Rafael Bonachela, és energia, dinamisme i tècnica. Vuit ballarins emprenen un viatge gràcies al moviment i els sentiments, a vegades complicats, perillosos, tendres i ambigus. La creació de Bonachela està inspirada en les ciberpoesies de l’artista Ainize Txopitea. 
  • Sechs Tänze, de Jirí Kylián, és diversió i mort amb un humor negre ben esmolat que mostra la relativitat dels valors. Les sis danses alemanyes revelen l’habilitat de Mozart per reaccionar davant les circumstàncies adverses amb un esclat de poesia de l’absurd. 
  • WHIM, d’Alexander Ekman, és una peça sobre com, externament, hem de mantenir el seny, fins i tot quan ens estem tornant bojos per dins. Ekman convida a fer un viatge a les emocions humanes mitjançant una diversitat de situacions inspirades en la vida. 

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x