Logo Institut del Teatre

Arriba Transvers'18

Comparteix

26.1.2018

Transvers'18

Després del Creadansa d’Hivern, els alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) a través de Ficció Dinàmica organitzen Transvers, un projecte col·laboratiu entre els alumnes del CSD i l’ESTAE (l’Escola Superior de Tècniques de l’Espectacle) on la part artística i tècnica conflueixen en una mostra escènica final al Teatre Alegria i a la Sala Maria Plans de l’Institut del Teatre de Terrassa.  

Transvers va nèixer el 2017 arrel d’una residència d’una setmana dels alumnes del CSD a l’Institut del Teatre de Terrassa, on els estudiants de primer curs d’il·luminació, so i maquinària de l’ESTAE van realitzar tota la producció i execució tècnica dels espectacles. Enguany, donada la bona acceptació de la iniciativa, l'experiència es repeteix, i un cop més, l'organització recau en els alumnes de 4t del CSD, tot i que les peces de ball que es podran veure en la mostra final seran interpretades per una barreja d'alumnes de tots els cursos del mateix Conservatori Superior de Dansa.

El projecte també compta amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD). Un jurat format per alumnes de les tres especialitats, interpretació, escenografia i direcció i dramatúrgia, ha estat l’encarregat de seleccionar les peces tenint en compte criteris com la qualitat del moviment, la riquesa del llenguatge escènic, la coherència discursiva i dramatúrgica o la originalitat. 

El Transvers es durà a terme durant la setmana verda del CSD, del 29 de gener al 4 de febrer, i la mostra final de les peces es farà el dissabte 3 de febrer, a les 18 h a la Sala Maria Plans, i a les 19.30 h al Teatre Alegria; així com el diumenge 4 de febrer, a les 17 h a la Sala Maria Plans, i a les 18.30 h al Teatre Alegria. Les entrades, de caràcter gratuït, es poden recollir 30 minuts abans de l'inici de la funció i estan ondicionades a l'aforament de les sales. També es poden fer reserves al correu electrònic ficcio.dinamica@gmail.com.

Podeu veure el programa en aquest document adjunt 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x