Logo Institut del Teatre

Ple absolut en la jornada de reflexió sobre la dansa a l’escola que organitzem amb l’APDC

Comparteix

22.1.2018

Jornades reflexió dansa a l'escola 2018

Un total de 85 persones assistiran a la jornada “Escoles de futur: la dansa, art i docència”, que es durà a terme a la Sala Scanner de l’Institut del Teatre el proper dissabte 27 de gener, entre les 9.30 i les 19 h. Es tracta d’una sessió organitzada conjuntament entre l’Institut del Teatre i l’Associació de Professionals de la dansa de Catalunya (APDC) amb l’objectiu de reflexionar sobre el paper de la dansa a les escoles i establir el full de ruta que permeti incrementar la presència de la dansa a les aules. La convocatòria ha estat tot un èxit, ja que les places estan exhaurides des de la primera setmana d’inscripcions. Els assistents que participaran a l'esdeveniment són tant professionals del món de la dansa com mestres d’escoles ordinàries.

El programa d’activitats s’iniciarà amb la presentació de la sessió a càrrec d’Anna Roblas, cap de l’especialitat de Pedagogia del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, i Gemma Calvet, vicepresidenta de l’APDC. Tot seguit, la sessió s’estructurarà en dos blocs temàtics: “La dansa a l’escola és art” i “Estratègies per a una millor presència de la dansa a l’escola”, amb diferents ponències i un debat posterior entre els assistents. En el marc de la jornada també s’analitzaran casos d’èxit de centres educatius que han incorporat la dansa en el currículum educatiu, en tant que experiències a tenir en compte a l’hora d’establir les estratègies per incrementar la presència de la dansa a les escoles.

La sessió, que s’ha organitzat arrel de la necessitat detectada en la I edició de les Jornades de Bones Pràctiques ‘La dansa a l’escola’ celebrades el novembre de 2015 a Banyoles, pretén ser un espai de reflexió i intercanvi, per aquest motiu inclourà dinàmiques de grup i espais de trobada.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x