Logo Institut del Teatre

Arrenca la formació del professorat que participa en el projecte Tot Dansa 2018

Comparteix

18.1.2018

Sessió formació Tot Dansa 2018, amb Joâo Lima

Aquesta setmana s’han iniciat a l’Institut del Teatre les sessions de formació del professorat dels centres d’educació secundària i de batxillerat públics de Barcelona que participen en l’edició del Tot Dansa 2018. Arrenca així la primera fase del projecte, que inclourà fins a onze sessions de treball durant les quals una quinzena de mestres dels instituts Antaviana, Trinitat Nova, Bernat Metge, Martí Pous, Montserrat i XXV Olimpíada hauran d’aprendre la coreografia que ha concebut Joâo Lima, guanyador del concurs Tot Dansa 2018, per després traslladar-la als alumnes dels seus respectius centres. Totes les sessions de formació aniran a càrrec del mateix Joâo Lima, que comptarà amb l’ajuda de tres professors del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre, Cecília Colacrai, Mireia de Querol Duran i Olga Álvarez Montaner.

El projecte Tot Dansa, engegat fa més de divuit anys, és un projecte educatiu creat amb l’objectiu de donar a conèixer al públic jove des del seu propi centre formatiu i a través del seu professorat codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània. La iniciativa està organitzada conjuntament per lInstitut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre.

El resultat final, el 23 de maig al Mercat de les Flors

La coreografia que Joâo Lima ha creat per a l’edició d’enguany del Tot Dansa es titula Vibrar el tiempo. Els més de 160 alumnes que participen en el projecte la ballaran plegats el 23 de maig al Mercat de les Flors, després d’haver-la treballat a les aules.

El 7 de febrer, funció de l’Institut pels participants del Tot Dansa

D’altra banda, en el marc del projecte, els alumnes del Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre, així com els ballarins que formen part d’IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut, oferiran una representació el proper 7 de febrer en exclusiva pels participants del Tot Dansa 2018. En aquesta funció els estudiants del CPD de les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola ballaran extractes de diferents peces. També participaran a la funció IT Dansa amb la coreografia Minus 16, d’Ohad Naharin.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x