Logo Institut del Teatre

Mostres d’indumentària escènica, tallers familiars i actuacions dels alumnes per La Nit dels Museus

Comparteix

6.5.2015

LA NIT DELS MUSEUS 2014. Foto Jordi Parra

L’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona s’afegeix per tercer any consecutiu a les activitats programades per La Nit dels Museus, que tindrà lloc el dissabte 16 de maig.

El Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) organitza les visites guiades a la mostra de la col·lecció d’indumentària de la Companyia Gelabert Azzopardi, i a l’exposició de vestits-personatge de l’artista Mariaelena Roqué DespullesDespullades.

Les creacions de Lydia Azzopardi per a la coreografia Useless es podran veure en forma d’instal·lació interpretats per la recent graduada en Escenografia Elisabet Siles. La col·lecció de la companyia és una de les recents donacions que ha rebut el MAE i que ha suposat incorporar 200 peces noves al seu fons d’indumentària.

Per la seva banda, l’artista multidisciplinar i performer, Mariaelena Roqué, oferirà dues visites comentades (20 i 22 h) a la seva retrospectiva DespullesDespullades, amb un centenar de vestits-personatge creats per a espectacles com els de Carles Santos.

Els visitants també podran veure una mostra dels treballs dels alumnes d’Escenografia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), comentades pels mateixos estudiants.

Les actuacions en viu seran a diversos espais de l’edifici i a l’aire lliure a la plaça de la façana principal amb mostres del treball de prop de dos-cents alumnes de l'Escola Superior d'Art Dramàtic i dels conservatoris professional i superior de dansa (EESA/CPD i CSD)

El programa convida a la participació del públic amb el taller de dansa integrada adreçat a persones amb o sense diversitat funcional, sense límit d’edat, mentre que el taller taller de dansa contemporània amb percussió està dirigit a nens d’entre 5 i 12 anys.

La Nit dels Museus a l’Institut del Teatre
Dissabte 16 de maig, de 18 h a 1 de la matinada
Plaça Margarida Xirgu, s/n
Entrada lliure

Enllaç al programa complet d'activitats: La Nit dels Museus a l'Institut del Teatre


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x