Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre i l’APDC organitzen una jornada per reflexionar sobre la dansa a l’escola

Comparteix

18.12.2017

Jornades reflexió dansa a l'escola 2018

El Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre i lAssociació de Professionals de la dansa de Catalunya (APDC) han organitzat pel proper 27 de gener una jornada amb l’objectiu de reflexionar sobre el paper de la dansa a les escoles i establir el full de ruta que permeti incrementar la presència de la dansa a les aules. La sessió, que s’adreça tant a professionals i estudiants de dansa, com a mestres de l’escola ordinària, educadors socials, psicòlegs o pedagogs, és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari. El termini d’inscripció finalitza el 14 de gener.

La jornada, sota el títol “Escoles de futur: la dansa, art i docència”, es durà a terme a la Sala Scanner de l’Institut del Teatre entre les 9.30 i les 19 h. El programa d’activitats s’iniciarà amb la presentació de la sessió a càrrec d’Anna Roblas, cap de l’especialitat de Pedagogia del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, i Gemma Calvet, vicepresidenta de l’APDC. Tot seguit, la sessió s’estructura al voltant de diverses ponències que donaran pas a un debat posterior entre els assistents. Alhora també s’analitzaran casos d’èxit de centres educatius que han incorporat la dansa en el currículum educatiu, en tant que experiències a tenir en compte a l’hora d’establir les estratègies per incrementar la presència de la dansa a les escoles. 

La sessió, que s’ha organitzat arrel de la necessitat detectada en la I edició de les Jornades de Bones Pràctiques ‘La dansa a l’escola’ celebrades el novembre de 2015 a Banyoles, pretén ser un espai de reflexió, i per aquest motiu inclourà dinàmiques de grup i espais de trobada entre els participants per tal d'afavorir el màxim el debat i l'intercanvi d'idees.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x