Logo Institut del Teatre

No saps què regalar aquestes festes? Prova amb un llibre de teatre o de dansa!

Comparteix

18.12.2017

lectures nadalenques de l'Institut del Teatre

Estem a punt de començar les festes de Nadal i també un dels períodes de més consum.  Arriba el caga tió, l’amic invisible, el Pare Noël i els Reis d’Orient i sovint se’ns acaben les idees de quin obsequi fer als nostres amics i familiars.

Des de l’Institut del Teatre et proposem que regalis una de les nostres publicacions o bé que la posis a la llista dels reis. Des del setembre hem editat 5 noves publicacions. La darrera és La teatralitat medieval i la seva pervivència, de Francesc Massip i Lenke Kovács, una coedició amb Edicions de la Universitat de Barcelona i que es tracta del primer volum de la nova col·lecció Història de les Arts Escèniques Catalanes (HAEC). Una altra de les publicacions teòriques que hem publicat és Alliberar la veu natural. L'imaginari i l'art de la pràctica de la veu i el llenguatge, de Kristin Linklater amb traducció de Lluïsa Sala.

Si prefereixes llegir textos teatrals, aquest darrer trimestre hem editat tres nous títols amb l’editorial Comanegra a través de la Col·lecció Dramaticles.  Es tracten de Infàmia / Desclassificats, de Pere Riera, Ventura / Volem anar al Tibidabo, de Cristina Clemente i Dramatúrgia francesa contemporània.

D’altra banda, et recordem els llibres que hem publicat aquest any i que també pots demanar o regalar. En l’apartat de dansa, la biografia d’ Anna Maleras, passió per la dansa, de Jordi Fàbrega.

Al 2017  hem editat també amb l’editorial Comanegra a través de la Col·lecció Dramaticles Vells temps / Cendres a les cendres, de Harold Pinter, Els encantats, de David Plana i Antígona, de Jean Anouilh amb traducció de Lluís Hansen.

Altres llibres que hem coeditat aquest any són Els acarnesos, d’Aristòfanes, traducció de Cristián Carandell i coedició amb l’editorial Adesiara, Forma dramática y representación del mundo en el teatro europeo contemporáneo, de Davide Carnevali, coedició amb l’editorial Paso de Gato de Mèxic i Prohibido escribir obras maestras. Taller de dramaturgia gestual, de José Sanchis Sinisterra, coeditada amb Ñaque editora.

Tots aquests i molts altres llibres els pots trobar a la nostra web de publicacions, a la llibreria de la Diputació de Barcelona i també els pots demanar en préstec a les nostres biblioteques.

Només ens resta desitjar-te unes bones festes i unes bones lectures nadalenques!!


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x