Logo Institut del Teatre

A punt pels espectacles dels alumnes de quart

Comparteix

10.12.2017

tallers alumnes de quart ESAD i CSD 17-18

Amb l’arribada del  Nadal i el final de les classes d’aquest trimestre, arriben els tallers que mostren el treball dels alumnes de quart d'interpretació i d'escenografia de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) i l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE)

En total són sis muntatges, dos dels quals es presenten als teatres del Centre del Vallès de l'Institut del Teatre a Terrassa juntament amb els alumnes de l'ESTAE, i la resta en diversos espais escènics de la seu de Barcelona de l'IT.

Els muntatges estan dirigits pel professorat d'Interpretació de l’ESAD i hi intervenen responsables de diferents disciplines com ara veu, dicció i moviment, a més de professorat d’escenografia i de l'ESTAE.

Del 14 al 17 de desembre es pot veure l’espectacle de creació col·lectiva “Glòria” sota la direcció d’Andreu Martínez i Costa al Plató, mentre que al Centre de Vallès de Terrassa es podran veure els espectacles “Croades” i “Derrière les Choses”, dirigits pels professors Jordi Vilà i Stéphane Lévy respectivament.

Als mesos de gener i febrer s’oferiran tres espectacles més.

Treballs de fi de carrera

Paral·lelament, el 15 i 16 de desembre l’alumna de l’especialitat de coreografia e interpretació del Conservatori Superior de Dansa (CSD) Marta Reguera ofereix el seu treball de fi de carrera amb dues peces, “Dehumans you break it, you own it”, que es podrà veure al teatre Ovidi Montllor dins del Festival Hop de Danses Urbanes del Mercat de les Flors, i la peça de Roser López Espinosa  "Hand to hand"

Totes les funcions són obertes al públic, però l'aforament és limitat. Cal recollir les entrades (màxim 2 per persona) a taquilla des de 2 hores abans de l'inici de la funció. Més informació a teatres.it@institutdelteatre.cat  o al telèfon 932 273 919 (d'11 a 14h).

Consulteu els horaris i les fitxes completes dels espectacles del mes de desembre a la nostra agenda.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x