Logo Institut del Teatre

Engeguem el ‘Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc’

Comparteix

3.12.2017

Projecte-Laboratori investigació des del flamenc. Reunió 2 de desembre de 2017.

El dissabte passat, 2 de desembre, va tenir lloc la primera sessió de treball del ‘Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc’ impulsat per l’Institut del Teatre amb l’objectiu de posar en marxa un marc d’investigació teòrica i pràctica en l’àmbit del flamenc des del punt de vista del pensament contemporani.

El professor del Conservatori Superior de Dansa (CSD), Juan Carlos Lérida, és al capdavant d’aquesta iniciativa que va arrencar amb la trobada d’una vintena de persones entre els que hi havia alumnes del CSD, graduats de l’Institut del Teatre, músics externs i vinculats a l’Escola Superior de Música de Catalunya, així com representants del món de la dansa i la dramatúrgia. En el marc de la sessió es van establir les primeres línies d’investigació i la manera de procedir per crear una xarxa nacional i internacional entre artistes i investigadors del flamenc.

Després d’aquesta sessió inicial, el Projecte-Laboratori ja té fixada en el calendari una segona trobada. Serà el dissabte 16 de desembre a la seu de l’Institut del Teatre de Barcelona, on s’aplegaran professionals de la pedagogia i la coreografia del flamenc a Catalunya, així com músics de diversos àmbits. L’objectiu és establir convenis i crear vincles amb entitats acadèmiques i artístiques, així com amb persones particulars del món de les arts escèniques que estiguin interessades a sumar-se a la investigació sobre el flamenc.

El ‘Projecte-Laboratori d’investigació des del flamenc’, que té previst dur a terme diverses activitats durant el 2018, és obert a la participació d’altres institucions, col·lectius o particulars. Si esteu interessats en participar activament en el projecte, envieu un correu electrònic a leridabj@institutdelteatre.cat.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x