Logo Institut del Teatre

Aquest dissabte, ballem amb el Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

19.11.2017

Foto: Anna Fàbrega

El dissabte 25 de novembre el Conservatori Professional de Dansa (CPD) organitza diverses activitats en relació a la promoció de la dansa i els seus estudis.

D’una banda, aquest dissabte es tanca la primera fase de la quarta edició del Projecte Dansa en Xarxa amb un gran èxit de participació ja que hi han assistit prop de 350 alumnes de 38 escoles de dansa de Catalunya .

Dansa en Xarxa té per objectiu donar a conèixer els ensenyaments professionals de dansa de l'Institut del Teatre (l'escola integrada de secundària i batxillerat amb el grau professional de dansa), així com els estudis superiors que s'imparteixen al centre i les sortides professionals que poden tenir els estudiants.

Entre els mesos d'octubre i novembre de 2017, s’han dut a terme 4 masterclass gratuïtes a les 4 capitals de província, Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona, adreçades als alumnes a partir de 7-8 anys de les escoles de dansa d'arreu de Catalunya. En aquestes sessions els alumnes han pogut conèixer les tres especialitats de dansa que s’imparteixen al CPD, Clàssica, Contemporània i Espanyola. Aquest dissabte 25 es farà la darrera sessió a la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre

Paral·lelament, aquest dissabte també es farà a les instal·lacions de Barcelona una nova sessió del Programa Formació Dansa en Xarxa orientat principalment als docents de les escoles de dansa i els seus alumnes interessats en presentar-se a les proves d’accés del Conservatori Professional de Dansa.

El curs consta de sis sessions en dissabtes: tres sessions de formació, dues amb alumnes i els seus docents, i la tercera dedicada al diàleg i consultes només amb els docents. Aquest dissabte es farà la segona sessió, dedicada a formació. Aquest any hi participen 104 inscrits entre infants i docents de les escoles.

Acabarem la jornada a Calella, on a les 20h es duu a terme la XVIII Mostra de Dansa de Calella a benefici del Projecte Moringa de l’ONG Pro-Dansa i Acció Solidaria Sense Fronteres amb la participació de diverses alumnes de quart i de sisè del Conservatori Superior de Dansa que oferiran 3 coreografies, una de dansa contemporània i dues de dansa espanyola. Podeu veure el programa complet en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x