Logo Institut del Teatre

El 3 de desembre se celebra la gala del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2017

Comparteix

25.11.2017

Finalistes del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2017

El diumenge 3 de desembre, a les 18 h, es presenten les quatre coreografies finalistes del  Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2017 al Mercat de les Flors. La coreografia guanyadora rebrà una dotació econòmica per desenvolupar la proposta i estrenar-la en la programació del Festival Grec 2018.

Aquesta és la tercera edició del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, que neix amb l’objectiu de potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l'exhibició per facilitar així la seva inserció laboral.

Durant la gala es presentaran les quatre coreografies que opten al premi amb una duració de 15 minuts cadascuna:

  • Entre viatges i flors, d'A les Golfes (Natàlia Vignatti i Jordi Ribot), graduats del Conservatori Superior de Dansa (CSD)
  • Rèplica, de Laia Santanach
  • Chroma, d'Albert Garrell, graduat d’IT Dansa
  • Handle with care, de Tangen|Benzal (Jesús Benzal i Ole Kristian Tangen), graduats d’IT Dansa


Mentre el jurat delibera es podrà veure un dels espectacles finalistes de l’any passat, La piel vacía, de Paloma Muñoz, graduada de l'EESA/CPD i d’IT Dansa i que actualment està acabant els estudis del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre.

Paral·lelament el SAT Espai Dansat i L'Estruch, fàbrica de creació de Sabadell, seleccionaran respectivament entre els quatre finalistes dues coreografies que seran representades al seu teatre, i rebran un ajut per desenvolupar l’espectacle de 15 a 25 minuts.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona,  Mercat de les FlorsFundació SGAECentre Cultural de TerrassaGraner, Teatre Auditori de Sant CugatSAT Espai DansatLa Caldera Les Corts i l'Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L'Estruch. 

Podeu trobar més informació dels finalistes en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x