Logo Institut del Teatre

Èxit de participació a la masterclass gratuïta de dansa a Lleida

Comparteix

24.10.2017

Dansa en Xarxa

60 alumnes de 5 escoles de dansa lleidatanes participen aquest dissabte 28 d’octubre, a la seu de l’Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) de Lleida, a una classe de dansa gratuïta organitzada per l'Institut del Teatre.

La iniciativa forma part del projecte Dansa en Xarxa del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre i té per objectiu donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors de dansa que s’imparteixen a l’Institut del Teatre. Els alumnes que assisteixin a la masterclass es dividiran per especialitats: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Docents del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre seran els encarregats de fer les sessions, que consisteixen en exercicis senzills de cada especialitat. 

Les escoles participants són: 

  • Estudi de Dansa Tàrrega, directora Mercè Freixas
  • La Xemeneia. Espai de Dansa Moviment i Creació. Balaguer, director Albert Bonet.
  • Estil Dansa. Les Borges, directora Mireia Serra.
  • Espai Dansa. Lleida, directores Maite Abadia i Rosa Mª Sánchez
  • Escoles de Dansa de Bellpuig i Arbeca, directora Vicky Rodríguez

La masterclass de Lleida és la primera de les quatre que es duran a terme per tot el territori català. Així, el 4 de novembre es farà una sessió a Girona, el 12 de novembre una a Tarragona, mentre que el 18 i el 25 de novembre es faran a Barcelona, a la seu de l'Institut del Teatre. 

Després de les masterclass, entre els mesos de febrer i març de 2018, es duran a terme tres sessions formatives també gratuïtes (una per a cada especialitat de dansa) orientades a assessorar els alumnes que vulguin aprofundir els seus estudis o que tinguin interès en presentar-se a les provés d’accés als cursos de 1r, 2n o 3r del Conservatori Professional de Dansa. 

Per participar en les masterclass cal inscriure’s en aquest  formulari

Aquesta és la quarta edició del projecte Dansa en Xarxa, que vol afavorir la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut i les escoles de dansa de Catalunya. Un altra activitat impulsada per aquest projecte és Formació de Dansa en xarxa, un conjunt de sis sessions formatives adreçades als docents de les escoles de dansa de Catalunya i als seus alumnes, que es duran a terme entre el 4 de novembre de 2017 i el 10 de febrer de 2018 a l’Institut del Teatre. Les inscripcions estan obertes fins al 25 d’octubre. 

Per més informació: 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x