Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre col•labora amb el Cicle Escenaris de Vic

Comparteix

6.10.2017

Cicle Escenaris de Vic

L’Institut del Teatre ha establert un acord de col•laboració amb l’Atlàntida – Centre d’Arts Escèniques d’Osona per donar suport al nou Cicle Escenaris, un cicle alternatiu i d’avantguarda artística que es durà a terme entre el 6 d’octubre i el 17 de desembre a Vic amb l’objectiu d’esdevenir un aparador d’expressions contemporànies i complementar la programació tradicional de l’Atlàntida.

Escenaris és una nova proposta artística que inclou cinc espectacles de caire molt diferent. L’estrena es farà aquest divendres 6 d’octubre, a les 20.30 h, amb ‘Lélek’, un solo de dansa-teatre de l’osonenca Laura Marsal sota la direcció de Sadurní Vergés, alumne de Direcció i dramatúrgia a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre. La proposta té com a punt de partida la novel•la Laura a la ciutat dels sants, de Miquel Llor.

La segona representació del Cicle Escenaris serà el 3 de novembre, amb Pla fix, Latung La La, un muntatge poètic de David Ymbernon que es podrà veure a la seu de l'Institut del Teatre de Vic.

També al mes de novembre es podrà gaudir del recital poètic Com nos tornem, de Bubulina Teatre, i Tot sembla tan senzill, un recital de poemes musicats de Montserrat Abelló. Tancarà el cicle l'obra de teatre contemporani Marat/Sade, de Peter Weiss.

Les representacions es podran veure en diferents escenaris de Vic com són l’Atlàntida, el Casino o l’Institut del Teatre.


Continguts relacionats

  • Lélek, amb Laura Marsal. Cicle Escenaris Vic

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x