Logo Institut del Teatre

Neix ‘Talent IT’, segell que reconeix la qualitat de les creacions dels estudiants

Comparteix

29.9.2017

Logo talent IT destacat

L’Institut del Teatre ha creat el segell ‘Talent IT’ per identificar totes aquelles peces artístiques creades o integrades pels estudiants de les diferents escoles les quals hagin sortit de processos docents vinculats a l’Institut i que s’exhibeixin en contextos professionals. El segell garanteix la qualitat, el rigor i el valor artístic dels treballs que rebin aquest reconeixement, avalant la seva professionalitat. És per tant, un distintiu que destaca les creacions sorgides de la cantera de l’Institut del Teatre, les quals han estat realitzades amb l’acompanyament i la supervisió de l’equip de docents del centre. Alhora, el segell vol esdevenir un impuls i un reconeixement de cara a la projecció professional dels estudiants. 

Amb la creació del segell ‘Talent IT’, l’Institut del Teatre fa un pas més a l’hora de vetllar perquè el talent dels estudiants formats a les seves escoles trobi espais d’exhibició on mostrar-se. Els treballs  que a dia d’avui han aconseguit el segell ‘Talent IT’ són: “All by myself”, d’Alejandro Curiel; “Hasta agotar existencias”, de Verónica Navas; “Granotes”, d’Oriol Morales, i “Ça va”, de Nico Jongen i "Los bancos regalan sandwicheras y chorizos", de José y sus hermanas.

Podeu obtenir més informació i consultar els contextos professionals on els esmentats treballs s’han programat o es programaran, visitant l’espai ‘Talent IT’.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x