Logo Institut del Teatre

Fins a 12 televisions catalanes han emès el documental sobre el 40è aniversari de l’Escola de Mim i Pantomima

Comparteix

19.9.2017

Inauguració Expo Mim i Pantomima_maig 2017

El documental sobre el 40è aniversari de la creació de l’Escola de Mim i Pantomima, una producció de l’Institut del Teatre, s’ha emès des de la seva presentació el mes de maig passat a un total de dotze televisions d’arreu de Catalunya. El reportatge, que té una durada de 30 minuts i està dirigit per Jordi Vilà, professor de l’Institut del Teatre, repassa la trajectòria de l’Escola de Mim i Pantomima, la qual es va crear el 1977 com una línia pedagògica vinculada a l’Institut del Teatre amb l’objectiu de formar els alumnes en el teatre gestual. Podeu veure el documental íntegre al nostre canal de YouTube.

El reportatge explica els inicis i l’evolució de l’Escola de Mim i Pantomima a través d’entrevistes als exdirectors de l’Institut del Teatre, Hermann Bonnín i Pau Monterde, i a l’actual directora del centre, Magda Puyo, així com als exprofessors de l’Escola de Mim i Pantomima, Pere Noguera, Irene Rouba i Andrzej Leparski. En concret, el documental s’ha projectat en les televisions locals i comarcals El 9 TV, El Punt Avui TV, Televisió de Girona, Lleida TV, TV Ripollès, TV Costa Brava, Mataró TV, Pirineus TV, TAC 12, Canal 10 Empordà, Canal Taronja Central i Canal Terres de l’Ebre.

L’exposició, itinerant

Paral·lelament a la creació del documental, el Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE) va presentar també al maig una exposició sobre els 40 anys de l’Escola de Mim i Pantomima de l’Institut del Teatre que s’ha pogut veure a la seu del centre fins al 8 de setembre. A partir d’aquesta data, l’exposició inicia una nova fase i s’afegeix a l’oferta d’exposicions itinerants del MAE. Els centres interessats a acollir la mostra, poden posar-se en contacte amb adelantadogf@institutdelteatre.cat.

L’exposició aplega un conjunt de fotografies sobre l’activitat de l’Escola de Mim i Pantomima, els seus protagonistes i la seva producció artística. A més, inclou també la projecció del documental.


Continguts relacionats

  • Expo Mim i Pantomima_inauguració maig 2017
  • Imatge documental Mim i Pantomima_1
  • Imatge documental Mim i Pantomima_2
  • Imatge documental Mim i Pantomima_3
  • Documental de l'Escola de Mim i Pantomima

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x