Logo Institut del Teatre

ESQUERDES PARRACS ENDERROCS d'IT Teatre s'acomiada a Terrassa

Comparteix

2.6.2017

Esquerdes Parracs Enderrocs 2 - May Zircus

Després de l’èxit aconseguit al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i a la Sala Laboratori del Centre Territorial d'Osona de l’Institut del Teatre, arriba a Terrassa ESQUERDES PARRACS ENDERROCS, la primera producció del projecte IT Teatre amb el TNC i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Aquest muntatge, dirigit per Carles Santos i Jordi Oriol a partir de textos de Joan Brossa, es podrà veure el 8 de juny, a les 21h, al Teatre Alegria del Centre Territorial del Vallès de l’Institut del Teatre (c/ Gaudí, s/n, de Terrassa). Podeu adquirir les entrades a la taquilla del teatre al preu de 5 €.

ESQUERDES PARRACS ENDERROCS és l’espectacle central de les activitats agrupades sota la denominació Epicentre Brossa, en què participen diverses institucions culturals de Barcelona. Els seus directors han volgut oferir a l’espectador una mirada d’avui sobre Joan Brossa i amb aquest objectiu han conduït els seus joves artistes a la recerca d’un autor inclassificable, del seu llegat essencial i de la seva extemporània proposta de futur.

El projecte pedagògic IT Teatre ofereix des d’aquest curs als graduats en arts escèniques de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre (ESAD), com a part última de la seva formació, la possibilitat de treballar en una creació artística professional vinculada a les formes contemporànies de l’espectacle i la seva representació en teatres públics o privats del circuit habitual d’exhibició.

En aquesta primera edició, s’hi han presentat més de 50 candidats, dels quals se n’han seleccionat 12: nou graduats d'interpretació (Arnau Armengol, Anna Berenguer, Ferran Echegaray, Jordi Font, Blanca García, Berta Graells, Mirena Nafarrate, Ireneu Tranis i Berta Vidal), dos d'escenografia (Clàudia Vilà i Joana Martí) i un de direcció (Daniel Monterroso). A les actuacions de Vic i Terrassa, l'equip tècnic de luminotècnica, so i maquinària escènica, està format per Esther Porcel, Javier M. Castrillón, Carlos Álvarez, Dídac Mariné i Pablo Gómez, alumnes en pràctiques de l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE).


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x