Logo Institut del Teatre

Tanquem "Això és un drama" amb ganes de tornar

Comparteix

15.5.2017

Això és un drama

El primer programa de ràdio sobre arts escèniques de l'Institut del Teatre,"Això és un drama", tanca la seva primera etapa amb un balanç positiu. 

En total han estat 7 programes de ràdio que s'han emès els dijous en directe des de la sala d'exposicions del Museu de les Arts Escèniques (MAE) des de l'emissora digital online ScannerFM presentats pel periodista Bruno Sokolowicz amb la producció del cap d'instrumentistes de l'Institut del Teatre Rafel Plana. 

Durant una hora i mitja, "Això és un drama" ha analitzat en forma de tertúlia diferents aspectes relacionats amb les arts escèniques i ha dut a terme petites entrevistes sobre alguns espectacles de la cartellera teatral actual. El programa també ha ofert microdramatúrgies creades per a l'ocasió per graduats de l'Institut del Teatre, interpretades en directe per alumnes d'interpretació. També han col·laborat diferents músics del col·lectiu d'instrumentistes de l'Institut del Teatre que han tocat en directe algunes de les seves creacions musicals mentre que la biblioteca de l'Institut ha recomanat llibres i materials audiovisuals relacionats amb la temàtica de cada programa. 

En total el programa ha tingut més de 40 convidats i 27 participants a les microdramatúrgies entre dramaturgs, actors i escenògrafs. Tot això ha estat possible gràcies a l’empenta dels Serveis Culturals de l’IT i de Carles Batlle, el suport de l’Eric de Gispert d’audiovisuals de l’IT, la complicitat dels equips de comunicació, teatres, manteniment, espais i seguretat, així com del departament d’escenografia i els estudiants de l’ESTAE i el seu cap de so, Albert Castán.

"Això és un drama" ha rebut el suport de la Fundació Romea, Fundació SGAE, Moritz, el Panoràmic, Filmin i Amical Wikimedia, i també el de la revista Entreacte i l’AADPC. També ha tingut l’ajuda del Teatre Lliure, el Mercat de les Flors i el TNC i també de la APDC.

Com a colofó del projecte, avui dilluns a les 20h al Teatre Romea es fa la lectura de totes les microdramatúrgies que s'han dut a terme al programa

Podeu escoltar tots els programes emesos en els següents enllaços:

 

 


Continguts relacionats

  • Això és un drama
  • Això és un drama
  • Això és un drama

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x