Logo Institut del Teatre

Nova convocatòria del Premi Adrià Gual de l'Institut del Teatre

Comparteix

4.5.2017

Ciutat de Vidre. Premi Adrià Gual 2016

L'Institut del Teatre convoca una nova edició del Premi Adrià Gual, adreçada a graduats de les escoles superiors de l'Institut del Teatre, amb l'objectiu de donar suport i impulsar la producció i exhibició d'un muntatge d'arts escèniques (teatre i dansa) a partir de projectes d'escenificació que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. 

Pot optar al premi qualsevol col.lectiu de professionals de les arts escèniques sempre i quan tingui personalitat jurídica pròpia i tingui com a mínim tres graduats de les escoles superiors de l’Institut que hagin obtingut el títol a partir de l’any 2011.

Els projectes que es presentin a concurs no poden tenir caràcter acadèmic i han de ser inèdits.

El premi està dotat amb 30.213,20€ i la Direcció del Grec Festival de Barcelona tindrà en compte el projecte guanyador per tal d'incloure'l preferentment dins la selecció de les propostes per a I'edició de I'any 2018, sempre i quan s'adigui a les línies artístiques i criteris del Grec Festival de Barcelona.

La concessió d'aquest Premi s'emmarca dins de les accions de I'lnstitut del Teatre per tal de potenciar la inserció professional dels graduats de les escoles superiors de l'lnstitut del Teatre.

El termini de presentació de les sol.licituds serà des del dia 3 al dia 14 de juliol de 2017, ambdós inclosos.

Obert el termini per presentar-se a la convocatòria de les Beques de Formació i Perfeccionament 2017

D'altra banda, recordem que fins al 12 de maig es poden presentar les sol·licituds per les beques de formació i perfeccionament, adreçades també a graduats de les escoles superiors que hagin obtingut el títol superior d'art dramàtic o el títol superior de dansa a partir de l'any 2013 inclòs.

La finalitat d'aquestes beques és el perfeccionament formatiu dels graduats de l'lnstitut del Teatre. La beca sufragarà la despesa d'una part dels projectes relacionada amb tots els àmbits de les arts escèniques que pretenguin realitzar els graduats de l'lnstitut del Teatre, incloent les despeses de matrícula, manutenció i allotjament en els casos de projectes que tinguin lloc fora de Catalunya.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x