Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre participa a les Jornades sobre la inclusió social i l’educació en les arts escèniques de Múrcia

Comparteix

3.5.2017

Jornades sobre la inclusió social i l'educació en les arts escèniques

L’Institut del Teatre és una de les vuit institucions que, al costat de l’Ajuntament de Múrcia, coorganitza les IX Jornades sobre la inclusió social i l’educació en les arts escèniques, que tenen lloc en aquella ciutat del 3 al 5 maig. Una delegació de l’Observatori de les Arts Escèniques Aplicades assisteix a aquesta edició que incideix especialment en l’àmbit de la dansa integrada i el circ social i inclusiu, tot i que el teatre i la música també hi estan representats.

Aquests dies, es podrà escoltar les ponències i participar als tallers d’experts com Claire Teasdale i Jamie Beddard, membres de la companyia de circ inclusiu Extraodinary Bodies; la coreògrafa i investigadora de la dansa Marisa Brugarolas; l’artista, docent i psicòleg social Alberto Sava; la coordinadora de la Xarxa Internacional Caravan de Circ Social i Juvenil, Ophélie Mercier; i l’associació Pupaclown, Payasos de Hospital. Així mateix, es podran veure els espectacles “Cartografía de un cuerpo diverso” (Seis microacciones artísticas de colectivos murcianos); “Mesa para Tr3s”, de Fritsch Company; i “Mur”, de Camaleónica Producciones. Entre les comunicacions que es presenten a les jornades hi ha “Llull a la Ciutat Nova”, de Teresa Vilardell.

Les jornades tenen com a seu principal el Teatro Circo de Murcia, tot i que algunes activitats es faran al Teatro Romea, al Centro Escénico Pupaclown i a la Escuela Superior de Arte Dramático de Murcia. Podeu consultar-ne el programa complet en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x