Logo Institut del Teatre

Coneixeu el RedIT?

Comparteix

31.3.2017

Interfície del RedIT

L’Institut del Teatre disposa d’un reservori digital en accés obert, el RedIT, des del qual s’accedeix a les publicacions i a la producció pedagògica i de recerca de la nostra comunitat acadèmica, on podeu consultar i realitzar cerques a text complet de tot el contingut dipositat. També s’hi difonen altres publicacions que sense ser producció de l’IT pertanyen a l’àmbit de les arts escèniques i no tenen un canal de difusió digital.

Els objectius del RedIT són augmentar la visibilitat de les publicacions de l’IT alhora que se n’assegura la preservació i se’n facilitat la difusió. Hi podeu accedir des del web propi redit.institutdelteatre.cat, o bé des del web de Publicacions i del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques (MAE).

Si ets professor o personal no docent de l’Institut del Teatre, pots publicar documents dels quals ets autor i que tenen relació amb les arts escèniques. Cal que disposis del document en format digital, preferentment en pdf (si no, a la Biblioteca et donaran suport per fer-ho). Si desitges dipositar algun document a REdIT del qual no ets autor, envia un correu a biblioteca.itb@institutdelteatre.cat i es posaran en contacte amb tu.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x