Logo Institut del Teatre

La figura de Joan Brossa torna a l’epicentre creatiu

Comparteix

28.3.2017

Foto de família Epicentre Brossa

Més d’una desena d’equipaments culturals de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre les quals l’Institut del Teatre, han sumat esforços per organitzar un programa d’activitats culturals dedicat a la figura del poeta, dramaturg i artista visual Joan Brossa. Aquest dimarts, la Fundació Joan Brossa ha fet la presentació oficial del que s’ha batejat com a Epicentre Brossa, començant amb una foto de família dels representants d’algunes de les institucions implicades en el projecte davant de les lletres “Barcino”, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. La nostra directora general, Magda Puyo, ha representat l’Institut del Teatre, que participa a l’Epicentre Brossa amb “Esquerdes parracs enderrocs”, un espectacle a càrrec d'IT Teatre -la nova companyia de graduats en arts escèniques de l'Institut del Teatre- que dirigeixen Carles Santos i Jordi Oriol, en coproducció amb el TNC i l’ESMUC.

A la roda de premsa de presentació. han intervingut el president de la Fundació Joan Brossa, Vicenç Altaió, el director artístic del TNC, Xavier Albertí, el director del MACBA, Ferran Barenblit, i el director artístic de La Seca Espai Brossa i exdirector de l'Institut del Teatre, Hermann Bonnín. Tots ells han explicat els diferents esdeveniments que, a partir d’aquest abril, anticiparan l’Any Brossa, que s’escau el 2019, amb motiu del centenari del naixement de l’artista. Podeu consultar el programa complet en aquest enllaç.

Epicentre Brossa serà possible gràcies a la participació de: l’Ateneu Barcelonès, Can Manyé – Espai d’Art i Creació, l’ESMUC, la Filmoteca de Catalunya, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Brossa, la Fundació Joan Miró, la Fundació Vila Casas, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona (ICUB), l’Institut del Teatre, La Seca Espai Brossa, el MACBA i el TNC.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x