Logo Institut del Teatre

Muntsa Alcañiz posa veu al missatge d'Isabelle Huppert per al Dia Mundial del Teatre

Comparteix

27.3.2017

Muntsa Alcañiz, llegint el text d'Isabelle Huppert per al Dia Mundial del Teatre.jpg

L'actriu i professora de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) de l'Institut del Teatre, Muntsa Alcañiz, ha llegit la versió catalana del missatge internacional  del Dia Mundial del Teatre, redactat enguany per l'actriu francesa Isabelle Huppert.

Des de fa 55 anys, el Dia Mundial del Teatre es commemora cada 27 de març amb diversos actes arreu del món, el més destacat dels quals és la lectura del Missatge Internacional del Dia Mundial del Teatre, que organitza l'International Theatre Institute (ITI). Cada any l'ITI convida una figura important del món de les arts escèniques a elaborar aquest manifest per compartir les seves reflexions sobre el teatre i la cultura de la pau. El text que ha elaborat Isabelle Huppert el podeu llegir en versió catalana al web de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (aadpc).

Com a complement d'aquest Dia Mundial del Teatre, l'Institut del Teatre ofereix durant tota la setmana diferents xerrades al voltant del teatre i de l'escenografia obertes al públic i gratuïtes, amb destacades personalitats de l'àmbit, com ara els escenògrafs Ignasi Cristià, Paco Azorín i Albert Faura, o els directors de teatre Ivan Nogales o Didier Ruiz. Així mateix, les persones interessades en estudiar a l'Escola Superior d'Art Dramàtic ja poden consultar el calendari i les bases de les proves d'accés pel curs 2017-2018.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x