Logo Institut del Teatre

La passió per la dansa d’Anna Maleras, documentada en una nova publicació de l’Institut del Teatre

Comparteix

16.3.2017

Anna Maleras, passió per la dansa

L'Institut del Teatre acaba de publicar el llibre Anna Maleras, passió per la dansa, una obra compilada i escrita per Jordi Fàbrega, a partir d'entrevistes a coreògrafs, pedagogs, historiadors, amics i col·laboradors d'Anna Maleras, així com testimonis de persones rellevants del món de la dansa i de la cultura. Aquest volum es va iniciar en ocasió del centenari de l’Institut del Teatre i vol ser un homenatge a la figura d’Anna Maleras, pionera de la dansa jazz i de la dansa moderna i contemporània al nostre país.

En aquest volum, s’ha volgut fer un text proper al lector però sense estalviar el rigor de la contextualització de cada etapa artística d’Anna Maleras, fruit d’una recerca acurada entorn del món de la dansa, tant en l’àmbit nacional com internacional. El llibre és un conjunt de testimonis de diferents veus que van dibuixant la personalitat artística i professional de la nostra protagonista, on conviuen els seus comentaris, les entrevistes a diferents personatges i les referències documentades de determinats esdeveniments històrics del món de la dansa.

Cesc Gelabert, Hermann Bonnín, Sebastià Gasch, Ferran Mascarell, Joan Francesc Marco, Jordi Font, Francesc Casadesús o Àngels Margarit són alguns dels molts noms que aporten el seu testimoni als diferents períodes del recorregut professional d’Anna Maleras, des dels seus inicis fins a la darrera dècada, i dibuixen un ampli ventall d’opinió sobre el seu treball pedagògic i de promoció de la dansa.

Amb aquesta nova publicació, l’Institut del Teatre referma la seva política d’editor de referència en l’àmbit de les arts escèniques. Podeu adquirir-lo al web de la Llibreria de la Diputació de Barcelona i consultar-ne més informació al web del Servei de Publicacions de l'Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x