Logo Institut del Teatre

Conversa entre actors i guionistes. Noves tendències del relat audiovisual

Comparteix

9.2.2017

Xerrada postgrau audiovisual

El dimecres 22 de febrer a les 16h IT Estudis de postgrau organitza una conversa entre professionals de les arts escèniques i del cinema per parlar de les noves tendències del relat audiovisual.

La xerrada, moderada pel dramaturg i guionista Pere Riera, professor també de l’Institut del Teatre, comptarà amb la participació dels actors Francesc Orella, Roger Coma i Jaume Madaula a més del director Lluis Maria Güell, els directors de càsting Pep Armengol, la dramaturga i guionista Teresa Vilardell (també professora de l’IT), Àlex Casanovas (AADPC) i el representant de l’AISGE Sergi Mateu.

El cinema i la televisió tenen diferent expressió interpretativa?, Com s'enfronta un actor que només ha rebut formació teatral al llenguatge del cinema i la televisió? Les sèries i les web-sèries demanen una interpretació específica? Com afecten a la interpretació de l'actor les noves tecnologies d’interpretació virtual al rodatge de ficció? 

Aquestes són algunes de les preguntes que es faran els professionals convidats a l’entorn de la transformació de models i narratives en l’audiovisual de ficció.

Aquesta activitat s’emmarca dins del nou Postgrau que ofereix l’Institut del Teatre Actors i Guionistes per l’Audiovisual. Trànsit pràctic per un rodatge de cinema i TV organitzat gràcies a la col·laboració de l’AISGE, SGAE, Diagonal TV, Antaviana Films i ara també l’ESCAC, que hi col·labora aportant equipament i les instal·lacions de Terrassa.

El postgrau s’adreça a intèrprets, dramaturgs i guionistes, titulats o no, interessats a rebre una formació específica sobre la interpretació i el guió en l’audiovisual de ficció de forma pràctica. La formació s’estructura en 11 mòduls. Es durà a terme de forma presencial durant 8 setmanes amb un total de 17 sessions de treball on es reproduirà un rodatge de cinema i un de televisió.

Les inscripcions al postgrau estan obertes fins al 13 d'abril.

La xerrada és gratuïta i es durà a terme a l'Espai Scanner de l'Institut del Teatre. 

Per més informació consulteu l’enllaç al postgrau


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x