Logo Institut del Teatre

Tret de sortida al Festival de Teatre en Francès de Barcelona

Comparteix

27.1.2017

Cartel Festival de Teatre en Francès de Barcelona

La primera edició del Festival de Teatre en Francès de Barcelona ja ho té tot a punt per aixecar el teló el proper 1 de febrer.  Abans, però, aquest dilluns 30 de gener, a les 19h, el Teatre Estudi acollirà l’acte inaugural del festival, que comptarà amb la participació dels seus directors i fundadors, Mathilde Mottier i François Vila, el cònsol de França a Barcelona, Edouard Beslay, el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, l'actor Sergi López, i la directora general de l'Institut del Teatre, Magda Puyo, entre d'altres.

El Festival de Teatre en Francès de Barcelona està organitzat per la companyia Mise en lumière amb la participació de diferents institucions, entre les quals l’Institut del Teatre, que acollirà quatre dels onze espectacles programats. A més de les obres, que es representaran amb sobretítols en català, el programa inclou lectures dramatitzades en francès, català i castellà, i trobades i taules rodones obertes al públic amb les companyies i professionals participants, i un taller fruit de l'intercanvi entre un grup d'estudiants de l'Institut del Teatre i el Conservatoire National Supérieur d’Art Dramatique de Paris.

Descomptes per a la comunitat de l'Institut del Teatre

L'alumnat i el personal de l’Institut del Teatre tenim descomptes especials per a totes les funcions, que us detallem a continuació. Concretament, podem adquirir entrades a 5 € per als espectacles que es representen als nostres teatres:

La nuit juste avant les forêts (1 de febrer, 20h, Teatre Estudi)

Anne Frank, Le Journal (3 de febrer, 20h, Teatre Estudi)

À mon âge je me cache encore pour fumer (4 de febrer, 20h, Teatre Ovidi Montllor)

Le porteur d’histoire (5 de febrer, 19h, Teatre Ovidi Montllor)

D'altra banda, podem comprar entrades a 9,5 € per a la resta d’espectacles:

  • ALMERIA TEATRE

Le dernier cèdre du Liban (7 de febrer, 20h)

Pompiers (8 de febrer, 20h)

Jeanne et Marguerite (9 de febrer, 20h)

  • INSTITUT FRANCÈS DE BARCELONA

Déshabillez-mots (2 de febrer, 20h)

Le petit Poilu illustré (8 de febrer, 20h)

  • SALA BECKETT

Díptic Beautiful Losers: "The Shaggs" / "Lichen Man" (10 de febrer, 20h; 11 de febrer, 20h)

Per beneficiar-se d’aquests descomptes cal fer una preserva enviant un correu a info@festivaldetheatreenfrancais.com, especificant que sou alumnat o personal de l’Institut del Teatre. Les entrades haureu de pagar-les en efectiu a la taquilla del teatre abans de la funció.

Així mateix, l’Institut del Teatre també acollirà la lectura dramatitzada El portador de historia (4 de febrer, 16h), un encontre entre traductors i autors catalans (5 de febrer, 16.30h) i un taller espectacle fruit de l’intercanvi d’estudiants nostres i del Conservatoire National Supérieur d'Art dramatique de Paris (11 de febrer, 16h),dirigits pels professors Stéphane Levy i Maria Castillo (Barcelona) i Nada Strancar i Anne Sée (París). L'accés és gratuït però cal reservar a info@festivaldetheatreenfrancais.com.

Tots els espectacles són a la venda al web de TIME OUT i als webs de l’Almeria Teatre, l’Institut Francès i la Sala Beckett. Més informació sobre la compra d'entrades a  info@festivaldetheatreenfrancais.com.

 


Continguts relacionats

  • La nuit juste avant les fôrets 1
  • Anne Frank, le journal 1
  • A mon âge je me cache encore pour fumer 1
  • Le porteur d'histoire 1

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x