Logo Institut del Teatre

FIT: El món de l’ensenyament de les arts escèniques per un forat

Comparteix

12.12.2016

Benvinguts al FIT

Avui dilluns ha començat el Festival Internacional d’Escoles de Teatre (FIT), que organitza l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) amb l’objectiu de posar en contacte el nostre alumnat i professorat amb el treball de cinc grans escoles d’arts escèniques de renom mundial: la Central Academy of Drama, de Pequín; la Theatre Faculty of The Academy of Performing Arts (DAMU), de Praga; l’Ernst Busch Academy of Dramatic Art, de Berlín; la Juillard School, de Nova York; i la Royal Central School of Speech and Drama, de Londres. 

A la inauguració del festival, la directora general de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, ha donat la benvinguda a les escoles participants, tot recordant el tarannà obert i transversal d’aquesta institució, i convidant tothom a aprofitar les possibilitats que dóna un punt de trobada com el FIT. Per la seva banda, la directora acadèmica de l’ESAD, Mercè Mariné, ha comparat l’esperit del festival amb l’expressió catalana “veure el món per un forat”. Per últim, la directora pedagògica de l’ESAD, Anna Estrada, ha elogiat el treball de les cinc escoles convidades i ha remarcat el privilegi que representa tenir-les aquí fins aquest divendres.

Després d’un improvisat “mannequin challenge” que ha immobilitzat per uns instants els assistents a la inauguració, el FIT s’ha posat amb marxa amb una funció d'El present vulnerable, taller dirigit per Andrés Corchero, amb qui posteriorment hi ha hagut un col·loqui.

Podeu consultar els horaris de les diferents propostes del festival en aquest enllaç.


Continguts relacionats

  • Inauguració FIT
  • Col·loqui amb Andrés Corchero

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x