Logo Institut del Teatre

Últimes funcions del curs obertes al públic dels alumnes de l'ESAD, el CSD i l'ESTAE

Comparteix

27.6.2016

Imatge de "Granotes"

Ens els propers dies tindran lloc les últimes funcions del curs obertes al públic per part de l'alumnat de les dues escoles superiors de l'Institut del Teatre, ESAD i CSD, i de l'escola de tècnics ESTAE.

De divendres 1 a diumenge 3 de juliol tenen lloc els tallers de dos alumnes de l'ESAD. Oriol Morales i Pujolar presenta el seu treball de final de carrera de Direcció i Dramatúrgia Granotes, al Teatre Estudi, mentre que Josep Miquel Muñoz dirigeix al Plató Combat del professor Carles Batlle com a treball de final de carrera d'Escenificació.

El cap de setmana també es presenta el Taller Integrat Paraisópolis, creat per alumnes de les tres especialitats de l'ESAD: Direcció i Dramatúrgia, Interpretació i Escenografia. L'Aula S4.4 acull de divendres a diumenge el treball conjunt dels alumnes: Dani Monterroso, Meritxell Rodríguez, Núria Vila, Arnau Comas, Angés Jabbour, Tamara Ndong, Àlex Amat i Joan Sureda.

Com a tesines d'Interpretació es presenten els dies 30 de juny i 1 de juliol els treballs de Berta Roselló i Mirena Nafarrete a l'Aula S4.9 i de Laia Albert a l'Espai Scanner.

Finalment, dissabte 2 i diumenge 3 serà el torn de l'ESTAE amb el Taller d'Òpera en col·laboració amb l'ESMUC. Les funcions són al Teatre Alegria de Terrassa a les 12 del migdia, amb l’òpera de Gaetano Donizetti, Betly o la capanna svizzera.

La propera setmana

El següent cap de setmana serà el torn de les funcions de Variacions sobre el model de Kraepelin, treball de final de carrera de Direcció de Montse Butjosa Roca del 8 a l'10 de juliol al Teatre Estudi.

Per la seva part l'alumna del CSD Amanda Rubio presenta el treball de final de carrera de Coreografia Cinco caras y una cruz, el 9 i 10 de juliol al Plató.


Continguts relacionats

  • Esad presenta granotes d oriol morales
  • Esad presenta combat dir josep miquel munoz
  • ESAD presenta PARAISÓPOLIS Taller Integrat
  • ESAD presenta VARIACIONS SOBRE EL MODEL DE KRAEPELIN

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x