Logo Institut del Teatre

Alumnes i graduats de l'Institut del Teatre a la fira d'espectacles literaris Litterarum

Comparteix

26.5.2016

Ombra i silenci litterarum 2016 2

La fira d'espectacles literaris Litterarum, que té lloc del 27 al 29 de maig a Móra d’Ebre, comptarà amb dos espectacles de companyies integrades per alumnes i graduats de l'Institut del Teatre.

La inauguració de la fira serà a càrrec de l'espectacle Cos. Les èglogues d’Estellés i el barri xino de Blai Bonet, amb dramatúrgia i direcció del professor Albert Roig, per la Companyia Cos, amb les graduades de l'ESAD, Anna Berenguer, Laura Gubor, Lara Correa i Bàrbara Nicolau. La funció serà divendres 27 de maig a les 10 de la nit, a La Llanterna Teatre. L'espectacle serà retransmès per la Xarxa de Televisions Locals

D'altra banda, l'alumna de l'ESAD, Begoña Moral, signa la dramatúrgia i la direcció de l'espectacle Ombra i silenci, interpretat per la graduada Núria Rocamora, amb disseny d'escenografia, il·luminació i vestuari de l'alumna Aina Vergés i  coreografia de l'alumna del CSD, Igone López. La funció serà dissabte 28 de maig, a les 17 h, també a La Llanterna Teatre.

Les lletres posades a escena

La novena edició de Litterarum programa un total de 18 espectacles d'inspiració literària, a càrrec de companyies de Catalunya, les Illes i el País Valencià.

Litterarium coincideix amb la celebració de la Fira del Llibre Ebrenc, dedicada a la producció literària i editorial d’autors o de temàtica de les Terres de l’Ebre.

Litterarum està organitzada per l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes, mentre que la Fira del Llibre Ebrenc l’organitzen l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, l’Institut Ramon Muntaner i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

  • Consulteu la programació completa aquí.

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x