Logo Institut del Teatre

Jornada internacional sobre l’educació artística a l'Institut del Teatre

Comparteix

27.5.2016

Jornada UNESCO 2

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona acull una jornada internacional sobre l’educació artística i cultural, el proper dimecres 1 de juny, que servirà de prèvia a la trobada Educació artística a Europa i al món. La implementació de l’agenda de Seul, que tindrà lloc el 2 i 3 de juny a Girona.

La jornada de l'Institut del Teatre reunirà a experts de tot el món que analitzaran els reptes de l’educació artística i cultural, provinents de centres d'ensenyament i organismes culturals de Corea, Hong-Kong, Canadà, Kenya i Colòmbia.

El director de l'Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic / Conservatori Professional de Dansa, Keith Morino, presentarà el model d'escola integrada de l'Institut del Teatre, mentre que el coordinador acadèmic, Raimon Àvila, presentarà els recursos de l’Observatori de les Arts Escèniques Aplicades.

L'Agenda de Seul

La jornada està organitzada per la càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona, l’associació ConArte Internacional i l’Observatori de les Arts Escèniques Aplicades de l’Institut del Teatre i s’emmarca en la trobada de Girona sobre la implementació de l'anomenada Agenda de Seul.

Aquesta agenda reuneix les consignes de la UNESCO i de la Unió Europea per potenciar les relacions entre cultura i educació, a través de les xarxes internacional (INRAE) i europea (ENO) d'observatoris de l'educació artística.

Més informació:


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x