Logo Institut del Teatre

Nova "Escola Internacional d'Arts Escèniques de Barcelona" co-organitzada amb el festival Grec i Atrium

Comparteix

29.4.2016

Volker Losch. BIEDERMANN Teatro BASEL

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona presenta la nova Escola Internacional d'Arts Escèniques de Barcelona organitzada amb el Grec Festival de Barcelona, Frank Nesi i Atrium, amb la col·laboració de Goethe-Institut Barcelona.

L'escola reuneix tres cursos especialitzats en art dramàtic, dansa i el treball social i comunitari, que es desenvoluparan durant el mes de juliol a la seu de l'Institut del Teatre a Montjuïc.

Del 5 al 9 de juliol s'imparteix un curs amb el coreògraf Franck Chartier, fundador de la companyia Peeping Tom. Aquest workshop es basa en el procés de creació de la companyia belga, amb una identitat i llenguatge personal molt definits, que es centra en la investigació del moviment. L'organització del curs corre a càrrec d'Atrium.

Les arts escèniques aplicades al treball social i comunitari són el centre de la proposta formativa liderada per l'actor i director alemany, Volker Lösch. El seu curs, que s'impartirà del 14 al 18 de juliol, es centra en el fenomen de la gentrificació, que és com es coneix l'expulsió dels veïns dels barris centrals i més turístics d’una ciutat, per cedir aquestes zones als interessos turístics, hotelers i comercials. Lösch proposa un curs eminentment pràctic adreçat a a estudiants i professionals de les arts escèniques, amb sensibilitat per a temes socials i comunitaris, amb l'objectiu d'elaborar una creació artística sobre la gentrificació. L'institut Goethe de Barcelona col·labora en l'organització d'aquest curs.

Finalment, del 16 al 21 de juliol, el docent Frank Nesi, vinculat al col·lectiu Gaga People, ofereix un curs intensiu d'aquesta variant de la dansa contemporània desenvolupada pel coreògraf israelià Ohad Naharin i popularitzada per la seva companyia Batsheva Dance Company.


Continguts relacionats

  • Volker Losch. BIEDERMANN Teatro BASEL 2
  • Peeping Tom 2016
  • Gaga Intensive Summer 2016. Virus Rehearsal Gadi Dagon

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x