Logo Institut del Teatre

L'Institut del Teatre co-organitza les jornades sobre inclusió social, educació i arts escèniques a A Coruña

Comparteix

18.4.2016

Imatge Jornadas A Coruña 2016

L'Institut del Teatre és un dels organitzadors de les “VIII Jornadas sobre la Inclusión Social y la Educación en las Artes Escénicas”, la trobada d’especialistes en l'aplicació de les arts escèniques en l’educació, la comunitat o la salut, que es celebraran del 20 al 22 d’abril a A Coruña.

Sota el lema Arts escèniques i Comunitat les jornades tractaran la relació de les arts escèniques i la música amb la comunitat, en especial amb aquells col·lectius més vulnerables. S’analitzaran les eines per empoderar persones i col·lectius amb la finalitat que puguin abordar els reptes amb els que es troben, així com aconseguir fites socials, artístiques i personals.

Es mostraran projectes lligats a la recuperació i re-lectura de la memòria com valor per a la reconstrucció de la comunitat i la identitat. També propostes que aposten per la creativitat i l'expressió pròpia com a element per donar poder a l'individu. Altres ponents i talleristes, abordaran processos de gentrificació (transformació urbana er raons econòmiques), gènere, joventut o migració.

Consulteu el Programa de les "VIII Jornadas Inclusión Social y Educación Artes Escénicas"

Programa en col·laboració

L'Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música (INAEM), organitza anualment aquestes jornades en estreta col·laboració amb diverses institucions públiques i privades. A més de l'Institut del Teatre participen la Fundación Municipal Teatro Gayarre de Pamplona, el centre social i cultural La Casa Encendida  de la Fundación Montemadrid, la Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad pública, la Agencia Andaluza de Instituciones Culturales de la Junta de Andalucía, i la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid (RESAD)

L'última edició es va celebrar al Teatre Gayarre de Pamplona, al març de 2015.

Vegeu el vídeo:


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x