Logo Institut del Teatre

'Impulsos', novetat editorial de la col·lecció 'Escrits teòrics' de l'Institut del Teatre

Comparteix

19.4.2016

Portada IMPULSOS

L'Institut del Teatre presenta Impulsos un nou títol de la col·lecció Escrits teòrics, signat pel professor Raimon Àvila, amb el sotstítol Emoció i qualitat de moviment en l'intèrpret.

Aquesta novetat s'afegeix als tres volums de textos teatrals, en aquest cas editats en col·laboració amb l'editorial Comanegra, i presentats recentment dins de la nova col·lecció DramaticlesAnimals de companyia, d’Estel Solé, La pols, de Llàtzer Garcia i Sis personatges en cerca d’autor, de Luigi Pirandello.

Col·lecció Escrits teòrics

Impulsos s’adreça als intèrprets de les arts escèniques que volen aprofundir els seus coneixements sobre la consciència del moviment i l’emoció, i pot resultar igualment d’interès per a docents i persones interessades en les arts i la formació artística en general.

Partint de la definició d'emoció, l'obra s'endinsa en l'anàlisi de l'emoció escènica i la relació cos-emoció per donar pautes als intèrprets en la gestió dels seus sentiments per a la creació.

El llibre reuneix diferents tècniques de preparació corporal i emocional dels intèrprets escènics, recollint les aportacions d'estudiosos com Rudolf Laban, Mikhaïl Txèkhov o Alfons Goris, entre d'altres.

Aquest és el segon llibre d'Àvila a la col·lecció Escrits teòrics després de Moure i commoure (Escrits teòrics, n.14 2011).

Nova col·lecció Dramaticles

Per la seva part, la col·lecció Dramaticles és el resultat de la col·laboració entre l'Institut del Teatre i Comanegra amb una línia de dramatúrgia contemporània catalana i una altra línia de repertori teatral.

La col·lecció posa èmfasi d'una banda en la qualitat literària i l'originalitat de la producció dels nous valors de la dramatúrgia catalana i d'altra en el repertori teatral on hi tinguin cabuda traduccions d'obres estrangeres.

Fruit d'aquesta col·laboració, properament també es publicaran les obres guardonades amb el Premi Frederic Roda.

Més informació:

  • Consulteu tot el catàleg de publicacions de l'Institut del Teatre a la Llibreria de la Diputació aquí.
  • També trobareu aquesta publicació consultable a les Biblioteques de l'Institut del Teatre: Fitxa del catàleg de la biblioteca

Continguts relacionats

  • "Impulsos" de Raimon Àvila
  • Portades Dramaticles

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x