Logo Institut del Teatre

Dansa Solidària es presenta a Sant Cugat pel Dia Internacional de la Dansa

Comparteix

22.4.2016

L’Institut del Teatre i el Teatre Auditori de Sant Cugat presenten la funció Dansa Solidària Sant Cugat Balla el dissabte 30 d'abril amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa.

L’import de la taquilla es destinarà íntegrament a FEMAREC, entitat social d'inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió.

La funció s’emmarca dins del programa Dansa Solidària, nascut a l’Institut del Teatre amb la participació dels alumnes dels conservatoris professional i superior de dansa i de la jove companyia IT Dansa, i amb la part tècnica a càrrec de l'escola de tècnics ESTAE de l'Institut del Teatre.

L'espectacle reuneix a l’escenari 57 ballarins que interpreten set coreografies diferents en els estils que s’imparteixen al centre: clàssic, contemporani i espanyol, i es tanca amb Minus 16, del coreògraf Ohad Naharin, ballada per IT Dansa.

  • Consulteu el programa complet aquí.
  • Venda d'entrades en aquest enllaç


Propera funció solidària a Terrassa

Dansa Solidària es va presentar l'abril de 2015 amb una funció benèfica al Mercat de les Flors que va destinar la taquilla al projecte Dones teixint xarxa. El repte de tornar a començar per a dones de centres penitenciaris (enllaç al vídeo del projecte).

La segona funció va tenir lloc el febrer de 2016 i va comptar amb la col·laboració de Creu Roja per destinar la taquilla al programa d’acollida i d’integració dels refugiats a Catalunya.

La propera representació serà al Centre Cultural de Terrassa, el dissabte 11 de juny, i la recaptació es destinarà a la Fundació Amat Roumens, entitat que treballa per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El projecte Dansa Solidària s'ofereix als municipis de Catalunya que hi estiguin interessats, programant l'espectacle i destinant la taquilla a una causa social.

Per a més informació contactar amb i.teatre@institutdelteatre.cat

Banner Dansa Solidària Sant Cugat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x