Logo Institut del Teatre

L'Institut del Teatre participa a l'edició de la col·lecció 'Dramaticles'

Comparteix

9.3.2016

Portades Dramaticles

L'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i l'editorial Comanegra presenten la nova col·lecció de textos teatrals Dramaticles.

Aquesta col·lecció neix amb la voluntat de contribuir a reactivar l’edició del teatre en català i fomentar la lectura d’obres teatrals.

Dramaticles s’estrena amb els títols Animals de companyia, d’Estel Solé, La pols, de Llàtzer Garcia i Sis personatges en cerca d’autor, de Luigi Pirandello, en una traducció inèdita de Jordi Sarsanedas.

La presentació serà dilluns 14 de març, amb un acte pels als mitjans de comunicació, a les 12.30h, i un altre pel públic en general a les 19.30h, amb el títol Editar teatre en català avui?. Aquest acte comptarà amb la presència dels autors, Estel Solé i Llàtzer Garcia i també es convida a editors, dramaturgs, crítics, llibreters, bibliotecaris, lectors i professors. Totes dues presentacions tindran lloc a la seu de l'editorial a La Nau Comanegra (Consell de Cent, 159. Barcelona).

Qualitat literària i originalitat  

Aquesta nova col·lecció vol contribuir a la reactivació de l'edició del teatre en català i fomentar la lectura d'obres teatrals. Per això, posa èmfasi en la qualitat literària i l'originalitat de les propostes que publica i s'organitza en una línia de dramatúrgia contemporània catalana, amb noms destacats del panorama teatral actual, i una altra línia de repertori teatral, pensada perquè hi tinguin cabuda també traduccions d'obres estrangeres.

Properament, es publicaran les obres guardonades amb el Premi Frederic Roda.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x