Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre coorganitza la formació «Share The Dance Intensive» que es farà del 8 al 14 de juliol a Barcelona

Comparteix

5.7.2024

La formació es farà a les aules de l'Institut del Teatre

Les aules de l’Institut del Teatre acolliran entre el 8 i el 14 de juliol el curs intensiu en dansa «Share The Dance Intensive». Es tracta d’una formació adreçada a professionals i semiprofessionals de la dansa d’a partir de 16 anys, que inclou set tallers dedicats al repertori de figures de renom en el món de la dansa. En aquesta ocasió, l’alumnat treballarà coreografies de Wim Vandekeybus, Sidi Larbi Cherkaoui, La Veronal, Kidd Pivot, Crystal Pite o Akram Khan Company, entre d’altres. 

En la formació hi participaran una dotzena d’alumnes de sisè curs del Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre. A més, una dels docents que impartirà els tallers és Sandra Marín, actualment professora del Conservatori Superior de Dansa i del Conservatori Professional de Dansa de l'Institut del Teatre. També Laia Durán, graduada del CPD i del CSD i actualment membre de La Veronal, serà docent del curs intensiu.

El ballarí, coreògraf i pedagog Kevin Michel Quinaou és el director del projecte «Share The Dance Intensive», el qual es va posar en marxa el 2018 com una experiència d’aprenentatge de la dansa amb voluntat de perfeccionar la tècnica i ampliar els horitzons artístics de ballarins i ballarines professionals i semiprofessionals. Aquest és el primer any que la formació intensiva d’estiu es duu a terme a Barcelona, en col·laboració amb l’Institut del Teatre. El projecte manté col·laboracions amb el Conservatori Nacional de Música i Dansa de París i el Dance Studio de Berlín.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x