Logo Institut del Teatre

Convocatòria per a residència de projectes d'Arts Escèniques a l'Institut del Teatre - Centre de Vic

Comparteix

26.2.2015

Projecte VIC. Tropikal Bunker. Foto Guillermina Cardó

El Centre de Vic de l'Institut del Teatre informa que el termini de presentació de la sol·licitud de projectes serà des de l’ 1 de març 2015 fins el 31 de desembre de 2015.  Caldrà omplir obligatòriament el formulari que s’annexa a les presents bases. Es podran lliurar al registre general de l’Institut del Teatre.

El Campus de Vic de l'Institut del Teatre, com a centre de creació i recerca de les arts escèniques, vol donar suport als projectes de graduats de les escoles superiors de l’Institut del Teatre (ESAD, CSD i ESTAE) amb els següents objectius:

  • Promoure la formació de companyies, la interrelació dels graduats de les diferents escoles, la reflexió, la  creació i la recerca i donar continuïtat als estudis superiors i la divulgació de les creacions produïdes en aquest Campus.

  • Satisfer, motivar i enfortir en els estudiants i en el públic les arts escèniques. 

  • Servir com a espai d’experimentació pels graduats de les diverses àrees de les arts escèniques. D’igual manera ha de satisfer l’interès de la futura professió aportant referents i recursos escènics que puguin recolzar als graduats en les seves creacions. 

  • Establir complicitats i crear convenis amb altres espais escènics i centres de creació que permetin un diàleg i la presentació d’aquests projectes. 
  • Incentivar, estimular i donar cabuda a propostes d’alt nivell generades per nous creadors o noves creadores. 

  • Generar activitats encarades a la divulgació, reflexió, debat i interacció de les arts escèniques. 


El Campus de Vic cedirà espai d’assaig, suport tècnic, espai escènic per la seva exhibició, promoció i distribució adient al projecte de creació presentat i segons les dotacions econòmiques i convenis que el Campus de Vic tingui en el moment en el que es realitzi el projecte. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x