Logo Institut del Teatre

L'Institut del Teatre balla pels refugiats amb dues funcions de Dansa Solidària

Comparteix

29.1.2016

L'àmbit dels ensenyaments de dansa de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, organitza en col·laboració amb la Creu Roja, dues funcions per recaptar fons per al programa d’acollida i integració dels refugiats a Catalunya.

Amb el nom Dansa Solidària Refugiats, el Teatre Ovidi Montllor acull els dies 6 i 7 de febrer les actuacions dels alumnes dels conservatoris professional i superior de dansa i de la jove companyia IT Dansa.

L’espectacle reuneix diferents propostes coreògrafiques dels tres estils que s’imparteixen a l'Institut del Teatre: clàssic, contemporani i espanyol, mentre que la part tècnica de les funcions comptarà amb la col·laboració de l'escola de tècnics de l'Institut del Teatre, (ESTAE).

Més informació sobre les funcions de Dansa Solidària Refugiats aquí.

Projecte Dansa Solidària

Dansa Solidària és un projecte nascut a l’Institut del Teatre per contribuir, des de la dansa, a ajudar els sectors més desfavorits de la nostra societat i a la millora de la qualitat de vida d’aquells que més ho necessiten.

La presentació pública d'aquest projecte va tenir lloc el passat mes d’abril al Mercat de les Flors, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. La recaptació de la taquilla d'aquella funció es va destinar a finançar un projecte solidari, seleccionat conjuntament amb l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya entre les catorze propostes que es van presentar en concurs públic.

El projecte guanyador va ser Dones teixint xarxa. El repte de tornar a començar, d'Eva Bellart, amb una proposta d'actuació basada en la dansa adreçada a dones de centres penitenciaris.

El projecte va ser finançat per l’import recaptat per la taquilla, exactament 4.354 €, més un qüantitat aportada pel Mercat de les Flors.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x