Logo Institut del Teatre

Sessió informativa del Postgrau en Escena i Tecnologia Digital el 31 de maig

Comparteix

26.5.2023

El Postgrau en Escena i Tecnologia Digital s'impartirà a partir de setembre de 2023 a l'Institut del Teatre. Fotografia: Sílvia Poch

El dimecres 31 de maig, a les 17.30 h, tindrà lloc a l’Auditori de l’Institut del Teatre una sessió informativa sobre el Postgrau en Escena i Tecnologia Digital, formació innovadora i pionera a Espanya que té l’objectiu d’abastir els professionals de les arts en viu de les eines necessàries per pensar en i amb les tecnologies digitals (so, vídeo, il·luminació, interacció i programació) per tal que les incorporin als seus processos artístics, no només com a suport o recurs tècnic, sinó també com a valor expressiu.

La sessió anirà a càrrec dels coordinadors del postgrau Xesca Salvà i Marc Villanueva, i la responsable de Màsters i postgraus de l'Institut del Teatre Bàrbara Raubert. L’objectiu d’aquesta sessió és explicar amb detall els continguts de la formació i resoldre dubtes a les persones interessades en cursar els estudis.

Segona edició

L’Institut del Teatre posa en marxa la segona edició del postgrau en Escena i Tecnologia Digital amb la col·laboració del Graner – Centre de Creació de Dansa i Arts Vives.

La formació s’adreça a professionals de l'escena en viu dedicats a l’escenografia, la dramatúrgia, el teatre visual i els llenguatges del cos, professionals de perfil tècnic amb experiència en disseny d'il·luminació, so, audiovisual i multimèdia, persones graduades en arquitectura, disseny, composició musical, comunicació audiovisual i arts visuals, i en general, qualsevol persona interessada en l'aplicació de la tecnologia digital a les arts en viu.

El postgrau proposa un recorregut transversal a través de diverses tecnologies digitals, i està estructurat en quatre mòduls: un de conceptual, un de tecnològic, un d’experimental artístic i el projecte de recerca final. El procés d’aprenentatge barreja la reflexió amb l’aplicació pràctica, a través del treball en equip i multidisciplinari. Coordinat per l’escenògrafa Xesca Salvà i el dramaturg Marc Villanueva, compta un ampli i variat equip de docents entre els quals hi ha Lina Bautista, Roger Bernat, Àlex Serrano o Maria García Vera, entre d’altres.

Les inscripcions al postgrau seran de l’1 de juny al 7 de juliol de 2023, i la matrícula del 20 al 27 de juliol (dates pendents d’aprovació definitiva). Les classes es duran a terme entre el 8 de setembre de 2023 i el 15 de juny de 2024, preferentment els divendres tarda i dissabtes.

Per a més informació podeu consultar la pàgina del postgrau.


Continguts relacionats

  • El curs 2023-2024 s'engega una nova edició del Postgrau d'Escena i Tecnologia Digital
  • Postgrau en Escena i Tecnologia Digital

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x