Logo Institut del Teatre

Acollim el seminari Digital Leap de l’Institut Ramon Llull

Comparteix

21.4.2023

Seminari Digital Leap

Els propers dies 26 i 27 d’abril l’Institut del Teatre acollirà el seminari “Arts escèniques i digitalitat: present i futurs en l’era post-covid”, un esdeveniment organitzat per l’Institut Ramon Llull dins del del projecte europeu Erasmus + Digital Leap.

L’esdeveniment s’adreça a estudiants, artistes i professionals de les arts escèniques i vol ser una aproximació a l’actualitat de les arts escèniques i les seves interseccions amb els entorns i les eines digitals.

El seminari s’inicia dimecres 26 amb la conferència a càrrec de Bani Brusadin i Nil Martín sobre pràctiques artístiques, digitalitat i “artivisme”. Seguidament hi haurà una taula rodona sobre creació i difusió artística i digitalitzat amb la coreògrafa Núria Guiu i l’artista multidisciplinària Rosa Sánchez de Kònic Thtr.

Dijous 27 al matí  hi haurà una taula rodona integrada pels artistes del teixit local Dídac Gilabert, Inka Romani, Helena Córdoba i Ingrid Berman. Seguidament, Cláudia Berkeley farà la presentació del projecte CircusLink, una plataforma digital en desenvolupament adreçada a fomentar la sostenibilitat d’actuacions de circ. Clourà el seminari Matías Daporta, comissari del mòdul Digital Leap de Terrassa.

Aquesta activitat constitueix el tancament de Digital Leap, un projecte internacional de dos anys de durada que ofereix als professionals de la dansa i el circ oportunitats d'aprenentatge per aprofundir en la comprensió dels entorns digitals i les seves possibilitats en les arts escèniques.

En el projecte hi col·laboren vuit organitzacions de set països europeus. L’Institut Ramon Llull representa l’Estat Espanyol.

Per participar a aquest seminari cal inscriure’s per formulari abans del 23 d’abril. Les inscripcions són gratuïtes i les places limitades.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x