Logo Institut del Teatre

Arriben les funcions obertes dels tallers de 4t d'Interpretació i d'Escenografia de l'ESAD

Comparteix

15.12.2015

Presentació Tallers ESAD. El coronel ocell

Ja és a punt el nou material dels tallers de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona per mostrar el treball dels alumnes de quart d'Interpretació i d'Escenografia de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD). Serà del 17 al 20 de desembre i del 21 al 24 de gener, amb funcions obertes al públic i gratuïtes, de les quals avui s'ha pogut veure un tastet en un dels espais on es representaran, el Teatre Estudi.

La directora general de l'Institut del Teatre, Magda Puyo, i la directora acadèmica de l'ESAD, Mercè Mariné, han presentat el treball dels alumnes, encoratjant-los en la seva feina, alhora que han fet un reconeixement a la tasca d'escenògrafs i tècnics sense els quals no serien possibles aquests tallers.

Al desembre s'han programat els espectacles Les circumstàncies de Klara, de Dea Loher, dirigit per Carme Portaceli (Teatre Estudi); Do de llengües, d'Andrew Bovell, dirigit per Glòria Balañà i Altimira (Teatre Ovidi Montllor); i Vivo sin vivir en mí, a partir de textos d'Octavio Paz i Simone Weil, dirigit per Andrés Corchero (Teatre Alegria de Terrassa).

Els tallers de gener seran El coronel ocell. Songs for a new world, de Hristo Boitxev/J.R. Brown, dirigit per Joan Maria Segura Bernadas (Teatre Ovidi Montllor); La cavalcada sobre el llac de Constança, de Peter Handke, dirigit per Joan Ollé (Teatre Estudi).

Però aquests no són els únics tallers oberts que ofereix l'Institut del Teatre: de maig a juliol, hi haurà també l'oportunitat de veure els treballs dels alumnes de quart de Direcció i Dramatúrgia de l'ESAD.

 


Continguts relacionats

  • Presentació Tallers ESAD. Mercè Mariné i Magda Puyo
  • Presentació Tallers ESAD. Vivo sin vivir en mi
  • Presentació Tallers ESAD. Do de llengües
  • Presentació Tallers ESAD. Les circumstàncies de Klara
  • Presentació Tallers ESAD. La cavalcada sobre el llac de Constança
  • Presentació Tallers ESAD. Collage

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x