Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre acull una trobada de la xarxa ESADS en red amb escoles d’art dramàtic de l'Estat

Comparteix

30.1.2023

Representants de les ESAD assistents a la trobada celebrada a l'Institut del Teatre els dies 30 i 31 de gener

Els dies 30 i 31 de gener s’aplegaran a l’Institut del Teatre representants dels equips directius de pràcticament totes les escoles d’art dramàtic de l'Estat espanyol, en la que serà la sisena trobada de la plataforma ESADS en Red.

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre és l’escola amfitriona de la trobada, en el marc de la qual es reuniran els directors i directores de quinze escoles d’art dramàtic. En concret, hi seran representants de la Resad – Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid, així com de les ESAD de les Illes Balears, Astúries, Galícia, Euskadi, Extremadura, València, Valladolid, Sevilla, Màlaga, Múrcia, Castella-Lleó i la recent incorporada ESAD de Castella-La Manxa. 

L’objectiu de la trobada és compartir experiències i coneixements sobre el funcionament dels centres, les noves pedagogies i les polítiques educatives. Tot, amb la finalitat de col·laborar i treballar en comú per tal d’avançar en la investigació, la creació i l’ensenyament de les arts escèniques.

Monogràfic d’Escenografia

En el marc de la trobada tindrà lloc un monogràfic d’Escenografia que es durà a terme el dimarts 31, i en el qual participaran docents de totes les ESAD presents a la trobada. Entre els diferents temes de debat hi ha la visibilitat de l’Escenografia com a estudi superior, així com la incorporació en el món laboral dels estudiants d’aquesta especialitat de l’art dramàtic.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x