Logo Institut del Teatre

El 18 de desembre se celebra la gala dels finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2022

Comparteix

12.12.2022

Les coreografies de Marina Fueyo i Albert Bassas són les dos finalistes del Premi de Dansa de l'Institut del Teatre 2022s

El diumenge 18 de desembre, a les 18 h, tindrà lloc al Mercat de les Flors la vuitena edició de la gala del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, durant la qual es presentaran les dues coreografies finalistes que aspiren a guanyar el guardó. Es tracta de Meta, d’Albert Bassas i The weak side, de Marina Fueyo. Tant Albert Bassas com Marina Fueyo són graduats en l’especialitat de Coreografia i Interpretació de la dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre.

El jurat proclamarà al final de la gala la coreografia guanyadora, que es podrà veure al Festival Grec de Barcelona 2023 ampliada en un espectacle de 50 minuts.

A banda de la coreografia guanyadora, el SAT Teatre escollirà la coreografia finalista que no hagi resultat la guanyadora del Premi, per desenvolupar-la en format d’espectacle coreogràfic d’un mínim de 50 minuts al seu espai durant la temporada 2023-24.

Com en les darreres tres edicions, el públic també podrà participar votant la coreografia que més li hagi agradat. Un cop presentades les coreografies finalistes el públic podrà votar telemàticament a través d’un formulari en línia. La coreografia més votada també es donarà a conèixer amb la resta de premis en finalitzar la gala.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre busca potenciar el treball de joves creadors i intèrprets oferint-los un ajut econòmic a la producció, així com l’exhibició de la peça guanyadora i de les finalistes en contextos professionals.

Podeu veure el programa complet de la gala en aquest document en pdf, i ampliar la informació sobre els dos finalistes podeu consultar aquest pdf.

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival BarcelonaMercat de les FlorsGranerSAT Espai DansatLa Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta i l'Associació de Professional de la Dansa de Catalunya APdC i L'Estruch.

Trobareu tota la informació sobre el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x