Logo Institut del Teatre

Nous professionals convidats al Conservatori Superior de Dansa

Comparteix

4.11.2022

El CSD acull molts professionals com a docents convidats en els propers mesos

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) acull a partir del 7 de novembre nous docents com a convidats per impartir les classes de tècnica. En concret, fins al 9 de març de 2023, els estudiants gaudiran de diferents sessions a càrrec de Raquel Gualtero, Sara López, Guido Sarli, Karen Lugo i Janet Novas. A més, també a partir de novembre i fins al gener de 2023 hi ha previstes masterclass a càrrec d’Àngels Margarit, Joan Solé, Thierry Hochstätter, Marie Bardet i Maria Muñoz, en el marc d’assignatures de didàctica, improvisació, composició i pràctica rítmica i llenguatges sonors.

Convidats de les classes de tècnica

Les docents convidades en les classes de tècnica al novembre són les ballarines Sara López i Raquel Gualtero, que impartiran classes de dansa contemporània. A partir del 12 de desembre, el ballarí, coreògraf i director de la companyia Umma Umma Dance treballarà el gaga amb l’alumnat fins a finals de gener. En aquest mateix període, també hi serà la bailaora i coreògrafa Karen Lugo, que traslladarà als estudiants els seus coneixements sobre el flamenc. L’última convidada, al febrer, serà la ballarina i creadora Janet Novas, que impartirà diverses sessions de dansa contemporània.

Les classes de tècnica estan estructurades en mòduls intensius de diverses setmanes, i s’adrecen a l’alumnat de tots els cursos i especialitats del CSD. En les sessions s’aprofundeix en el treball tècnic corporal que planteja un docent sobre un estil concret (dansa clàssica, contemporània, flamenc, gaga, etc.), amb l’objectiu d’enriquir l’aprenentatge de l’alumnat. En els sis mòduls de tècnica programats per al curs 2022-2023 impartiran classes més d’una vintena de professionals, entre docents propis de l’escola i convidats externs.

Altres convidats

Pel que fa als convidats vinculats a l’assignatura de didàctica de l’especialitat de Pedagogia de la Dansa, l’alumnat gaudirà el 24 de novembre d’una masterclass amb la ballarina, coreògrafa i actualment directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit. Uns dies més tard, el 14 de desembre, la professional convidada serà la ballarina i filòsofa Marie Bardet; mentre que el 15 de desembre, qui impartirà la sessió magistral serà la ballarina, coreògrafa i codirectora de la companyia Malpelo, Maria Muñoz.

D’altra banda,  el 21 de novembre i el 16 de gener, Joan Solé, especialitzat en el disseny d'espais sonors i músiques, serà el professional convidat en relació a l’assignatura d’improvisació. I eI 25 de novembre, en el marc de l’assignatura de pràctica rítmica i llenguatges sonors, impartirà una classe magistral a l’alumnat el músic, compositor i director artístic de PerkimBa, Thierry Hochstätter. A més, els dies 22 i 23 de novembre, Carolina Campos impartirà una classe a l’assignatura de Composició.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x