Logo Institut del Teatre

Alumnat del CSD organitza el cicle Pedagogia DansaITe

Comparteix

7.11.2022

Pedagogia, DansaITe

Alumnat de l’especialitat de pedagogia de la dansa del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de quart curs organitzen els dies 11 i 12 de novembre a l’Institut del Teatre la trobada Pedagogia DansaITe. Aquesta iniciativa vol ser un espai d'experimentació i exploració pedagògica on poder seguir desenvolupant la creativitat, idees i capacitats en relació a la dansa.

La idea neix a partir de l’elaboració dels projectes individuals finals de l'assignatura Desplegament Curricular de 3er curs de Pedagogia de la Dansa. Després de diverses sessions compartint experiències, l’alumnat de l’assignatura va decidir reunir les idees i fer un únic projecte comú amb la intenció de portar-lo a la pràctica.

Pedagogia DansaITe vol generar xarxes entre persones interessades en la pedagogia de la dansa, descobrir i intercanviar eines pedagògiques en relació a la dansa i generar un espai de reflexió sobre l'estat de la pedagogia de la dansa actual i les seves línies de futur.

Les jornades tindran 5 activitats diferents: Prepara’T, un moment de trobada per començar les jornades amb bona energia i una mica de moviment, Conversa i Te, un espai de conversa sobre un tema presentat, una Càpsula pràctica d’entre 15 i 45 minuts amb exercicis focalitzats en un treball concret  o tema presentat, Feedback post-pràctica, un intercanvi de les vivències, sensacions i pensaments dels participants després de la càpsula pràctica, i Llueix-Te, un espai per a la presentació de diferents propostes escèniques amb un rerefons pedagògic.

Podeu ampliar la informació de la trobada i els horaris en el programa en pdf

Les persones interessades poden participar presentant una proposta per la trobada abans del 2 de novembre o bé assistint com a públic. Trobareu les bases per presentar una proposta en aquest pdf

Per inscriure’s a les jornades ho podeu fer en aquest formulari. Per dubtes o més informació podeu adreçar-vos al correu pedagogiadansaite@gmail.com 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x