Logo Institut del Teatre

El Conservatori Superior de Dansa participa a la festa d’inauguració de la temporada del Mercat de les Flors

Comparteix

19.9.2022

Dance Scape Room

El proper dimarts 27 de setembre diversos alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) participen de la mà del professor del CSD Alexis Eupierre a les activitats d’inauguració de la temporada 2022-23 del Mercat de les Flors.

En concret, a les 20.30h, es podrà veure al vestíbul del Mercat de les Flors un fragment de Dance Escape Room: Festa!,  un projecte d’Alexis Eupierre que s’estrenarà al juny 2023. Es tracta d’un dispositiu performàtic resultat d’un taller de creació impartit per Eupierre, acompanyat per Claudia SolWat com a ajudant de direcció, que s’ha dut a terme al CSD del 12 al 26 de setembre dins l'assignatura de taller de repertori amb les alumnes de 2n curs de l’especialitat de Coreografia i Interpretació.

En aquest site específic, que es podrà seguir a peu dret al vestíbul del Mercat, hi participen 11 alumnes del CSD, un DJ en viu, Ari Korrales Dj Set, i un il·luminador també en directe, Conrado Parodi.

Es tracta d’una proposta, de dues hores de durada en conjunt, que pretén compartir amb l’espectador una experiència lúdica i lleugera a través del moviment i el beat i l’experiència transformadora de la dansa, tant a nivell individual com a acte o ritual col·lectiu.

Així, en primer lloc i durant 20 minuts, el hall del Mercat de les Flors es convertirà a través del dispositiu en una mena de club nocturn on un grup de personatges estrafolaris ballen i ens conviden a ballar com a estratègia de supervivència per defugir de la realitat quotidiana, tot proposant-nos un experiència per endinsar-nos i deixar-nos portar dins un món surrealista i imaginari a cavall entre la “Naranja mecánica” de Kubrick, “Blue Velvet” de Lynch i un espectacle de Madonna. Seguidament, podrem ballar sense parar en una festa amb DJ set ARI durant 70 minuts més.

Aquesta activitat és gratuïta però amb aforament limitat i cal adquirir entrada en aquest enllaç

La inauguració de la temporada del Mercat es completa amb diverses visites guiades, a partir de les 17h i un fragment de l’espectacle Odissea de Crea Dance Company by Maria Rovira a la Sala Ovidi Montllor a les 19h. Tots els espectacles són gratuïts. Trobareu més informació en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x