Logo Institut del Teatre

Últims dies d'inscripcions de proves d’accés del Conservatori Superior de Dansa per l’especialitat de Pedagogia de la Dansa

Comparteix

18.7.2022

Classe del Conservatori Superior de Dansa

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre obre un període de proves d’accés extraordinari per l’especialitat de pedagogia de la dansa per al curs 2022-23. El període per inscriure’s és del 6 al 19 de juliol i les proves es duran a terme al setembre, els dies 1 (prova A) i 8 (prova B).

L'especialitat de Pedagogia de la Dansa s'adreça a ballarins i ballarines que es vulguin capacitar professionalment per a la docència de la dansa tant en centres oficials com no oficials i ofereix tres itineraris: pedagogia de la dansa clàssica, pedagogia de la dansa contemporània i pedagogia de la dansa espanyola.

L’alumnat que superi els estudis superiors de dansa, impartits al CSD, obtindran el Títol Superior de Dansa, que queda inclòs a tots els efectes al nivell 2 del Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior i és equivalent, a tots els efectes, al títol universitari de grau.

Les proves d’accés consten de 2 blocs. El bloc A es divideix en tres proves que avaluen l’habilitat per dansar, els coneixements històrics, culturals i artístics de la dansa i l’habilitat de l’aspirant per improvisar i/o composar. El bloc B consta de 4 proves. Cal aprovar el bloc A per fer les proves del  B. La prova A es qualifica amb Apte o No Apte. Els Aptes passen a la prova B i la qualificació final és de la prova B.

Podeu consultar tota la informació detallada de les proves i el calendari  a l’apartat proves d’accés del CSD.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x