Logo Institut del Teatre

Els alumnes de 3r de l’ESAD i de 1r de l’ESTAE presenten els seus espectacles

Comparteix

31.5.2022

Assaig d'"Un somni", taller de 3r del 2020 dirigit per la professora Carlota Subirós

Els alumnes de tercer d’interpretació i d’escenografia de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) presenten del 26 de maig al 12 de juny els anomenats tallers de tercer, cinc espectacles oberts al públic que culminen el treball realitzat dins de l’assignatura "Projecte 3".

Els projectes escènics es reparteixen al llarg de tres setmanes. Així, la primera setmana, del 26 al 29 de maig, es podrà veure a la seu de l’Institut del Teatre a Terrassa dos muntatges que compten també amb la col·laboració de l’alumnat de primer curs de  l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), que s’encarreguen del muntatge i execució de tota la part tècnica: maquinària escènica, so i il·luminació.

En concret, es podrà veure el muntatge “La màgia de l'ordre”, dirigit per Jordi Palet, a la Sala Maria Plans de Terrassa amb l’alumnat d’interpretació de l’itinerari de teatre visual mentre que el Teatre Alegria acollirà “No sé”, dirigit per Andrés Corchero, amb l’alumnat de l’itinerari de teatre físic i l’alumnat d’escenografia de l'assignatura "Projecte escenogràfic 3".

Del 2 al 5 de juny es podrà veure a la sala Plató de Barcelona l’espectacle “Company” dirigit per Josep M. Segura amb l’alumnat de l’itinerari de teatre musical i d’escenografia i, finalment, del 9 al 12 de juny serà el torn de l’alumnat de l’itinerari de text amb els espectacles “Revolt. She said. Revolt again”, dirigit per Glòria Balañà al Teatre Estudi i “Push up”, dirigit per Antonio Rodríguez/ Rafael Durán a la sala S4.4.

Tots els espectacles son gratuïts i oberts al públic però cal recollir l’entrada a taquilla des de dues hores abans de l’espectacle. En el cas dels espectacles que es representen a Terrassa, cal reservar a través del telèfon de Terrassa o presencialment. Trobareu el detall dels espectacles a l’apartat de la web CARTELLERA IT.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x