Logo Institut del Teatre

L’AELC dedica el quart seminari de teatre i literatura a les dramaturgues catalanes

Comparteix

11.5.2022

4a edició de seminari de Teatre i Literatura

Amb el títol “I les clàssiques? Per una relectura de les autores dramàtiques patrimonials”, l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) organitza el 23 de maig en col·laboració amb l’Institut del Teatre la quarta edició del Seminari Teatre i Literatura.

La trobada, que es durà a terme a l’Auditori de l’Institut del Teatre, s’estructura en tres taules rodones on es parlarà del teatre de Víctor Català i Rosa Maria Arquimbau, del teatre de Mercè Rodoreda i Maria-Aurèlia Capmany i de les autores dramàtiques patrimonials als Països Catalans.

Comptarà amb la presència d’escriptores i dramaturgues, així com de filòlogues com ara Lluïsa Julià, Julià Guillamon, Anna Maria Saludes, Montserrat Palau, Mercè Ibarz, Isabel Marcillas i Antoni Nadal, entre altres. Podeu consulta el detall del programa en aquest PDF

El seminari és obert i gratuït. Les persones interessades a assistir-hi han d’inscriure’s prèviament a aelc@escriptors.cat 

El primer seminari de teatre es va celebrar el juliol de 2020 sota el títol «El teatre, literatura?». El segon, un any més tard, va ser virtual per les condicions del moment i estava dedicat a «L'escriptura teatral després del confinament» mentre que el tercer es va dedicar a la dramatúrgia i la salut mental. Podeu recuperar les anteriors edicions a la pàgina del seminari.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x